Saturday, December 13, 2008

un estiu en imatges...

feia temps que no penjava res fins fa poc, però de cosetes n'he anat fent... comalespasa des del ventosa... uns dies pel piri amb el meu germà... a la via del diedre a l'agulla gran d'amitges...un IV+ preciós!!! les agulles d'amitges des del refugi a dalt d'un cristenpal al cim del Riffelhorn a suïssa, amb la glacera del montrosa de taló de fons... un parell de moments de la via i contents amb el Xavi després de fer el Spigolo Sud de la Petite Aguille d'Ansabere... al ramonage de la Puigmal, hi vam nar amb el Canito i en Pep...el reequipament donarà de que parlar...pero bueno ja parlare de reequipaments un altre dia... Amb el Llanetis a mi primer amor del pilar del segre... i amb un cordinillo del 3 com auxiliar (especial per poder isar el petatillo sense cap mena de problemes ni k es foti un lio de collons) una mica de LOVECLIMBING sempre és divertit...

4 Comments:

Blogger Ramon Maeso said...

ei bones, bons moments, vam coincidir a les cabanes d'ansebre, magnifica via, bons records per mi tbe.


salut benperit.

8:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ens podries fer 5 cèntims d'en quin estat estan les cabanes d'Ansabère, per dormir??

merci

7:23 AM  
Blogger Ramon Maeso said...

pos dos cabanetes d pastors, amb aigua aprop i lloc per fer foc, a 30 minuts de l'agulla se lspigolo i cabes unes 6 persones a cada una, ojo amb els gossos dels pastro q kaixalen, proveu els formatges q esta d muerte.


recomanable del tot, po ojo amb les puces


salu t tapia

3:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

Podria estar bé que posi alguna cosa sobre això en el meu petit bloc personal, si he posat una referència a aquesta pàgina?

8:32 AM  

Post a Comment

<< Home